Ωριμότητα και μασάζ

«
»
Ωριμότητα και μασάζ

Ο τρόπος που αισθάνεστε είναι πιο σημαντικός από τον αριθμό των κεριών στην τούρτα των γενεθλίων σας. Αλλά αναπόφευκτα όλοι μεγαλώνουμε και βιώνουμε τις συνέπειες της γήρανσης στο μυαλό και το σώμα.

Η ηλικία μπορεί να είναι απλά ένας αριθμός, όπως λέει το ρητό. Αλλά ορισμένες ηλικίες αποτελούν σημαντικά σημεία αναφοράς. Πολλοί άνθρωποι έχουν συγκεκριμένα γενέθλια κατά νου που πιστεύουν ότι θα είναι το σημείο μετά από το οποίο θα αρχίσουν να βιώνουν τις επιπτώσεις της γήρανσης”, εξηγούν οι ειδικοί. “Διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά αυτή η ημερομηνία είναι όταν αρχίζουν να παρατηρούν νέους πόνους και ενοχλήσεις.” Κάτι σημαντικό που θα μπορούσατε να έχετε κατά νου, είναι πως σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, η ενσωμάτωση της θεραπείας μασάζ στην καθημερινότητά σας μπορεί να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε άκρως ευεργετικά!

 

Αναζωογόνηση του δέρματος.

 

Μια από τις πιο κοινές ανησυχίες σχετικά με τη γήρανση είναι η διατήρηση της επιδερμίδας που φαίνεται υγιής και χωρίς ρυτίδες, ειδικά στις περιοχές του προσώπου και του λαιμού. Το μασάζ μπορεί να συμβάλλει στην σφριγηλότητα αλλά και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται νεότεροι, χαλαρώνοντας τους μύες του προσώπου και αναζωογονώντας την υγεία του δέρματος.

 

Το μασάζ στο πρόσωπο χαλαρώνει τους μύες και βοηθά στη διατήρηση της ευλυγισίας του δέρματος. Επίσης επηρεάζει θετικά τα επίπεδα ενυδάτωσης, βοηθώντας το ξηρό, τραχύ δέρμα να αποκτήσει ομαλότερη και πιο ήπια υφή.

 

Ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων.

 

Η αρθρίτιδα προκαλεί φλεγμονή στις αρθρώσεις, προκαλώντας ποικίλους βαθμούς πόνου που κυμαίνονται από μέτριοι έως σοβαροί. Το μασάζ δεν μπορεί να θεραπεύσει την αρθρίτιδα, αλλά μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, γεγονός που με τη σειρά του βοηθά στην ανακούφιση του ανασταλτικού πόνου που μπορεί να προκαλέσει η αρθρίτιδα.

 

 

 

 

Υψηλή πίεση.

Το μασάζ μπορεί να μειώσει προσωρινά την αρτηριακή πίεση μειώνοντας τα επίπεδα άγχους ενός ατόμου. Όμως, το τακτικό μασάζ σε συνδυασμό με την θεραπευτική αγωγή που συνιστά ο γιατρός σας, μπορεί να συμβάλλει στην μείωση του στρες και της αρτηριακής πίεσης μακροπρόθεσμα. Η ολιστική προσέγγιση κάνει κυριολεκτικά θαύματα στην υγεία μας και μας βοηθάει να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας.

 

 

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσετε να κάνετε μασάζ και να καταπολεμήσετε τα κοινά προβλήματα που σχετίζονται με τη γήρανση, απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας θεραπευτικής εμπειρίας. Μπορείτε να μειώσετε το άγχος, να αισθανθείτε πιο χαλαροί και να δοκιμάσετε τις θετικές επιπτώσεις του μασάζ στην υγεία και την ευεξία σας σε οποιαδήποτε ηλικία. Στην Massage Spa οι θεραπευτές μας είναι οι πλέον ειδικοί για να σας φτιάξουν ένα υπέροχο πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *