Μαρίνα

«
»Η Μαρίνα είναι μία ξεχωριστή περίπτωση θεραπεύτριας με αστείρευτο πάθος για την τέχνη του μασάζ.

Έχοντας εκπαιδευτεί στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής καθώς και στη σχολή Natural Health Science, εφαρμόζει ένα εξειδικευμένο σύστημα θεραπείας και απόλυτης χαλάρωσης. Πρόκειται για την Ιπποκράτειο αρχαία ελληνική μάλαξη που έχει τις ρίζες της στα Ασκληπιεία της αρχαίας Ελλάδος και προσφέρει βαθιά ανακούφιση τόσο στο σωματικό, όσο και στο ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο. Εξαιρετική επίσης είναι στην τέχνη του Barefoot-Ashiatsu μασάζ που γίνεται με τα πόδια, στο οποίο διαθέτει μεγάλη εμπειρία.

Ως Home Massage, συστήνουμε ανεπιφύλακτα μια συνεδρία με τη Μαρίνα και συμβουλεύουμε να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας καθώς η συνεδρία μιας ώρας δύσκολα θα σας φανεί αρκετή!

Ημερήσια ΔιαθεσιμότηταΔείτε τη διαθεσιμότητα
όλων των Θεραπευτών

26 κριτικές

  1. Η συνεδρία με την Μαρίνα υπερέβη κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Αν κάποια μασέζ δικαιούται να λέγεται θεραπεύτρια, αυτή είναι η Μαρίνα, η οποία είναι χειροπράκτωρ κατά την γνώμη μου. Το μασάζ που μου έκανε ήταν απόλυτα στοχευμένο στις ανάγκες του σώματός μου, τις οποίες ανακάλυψε με υπομονή και επιμονή μία προς μία. Αισθάνθηκα σαν να έλυσε τον σκελετό μου οστό-οστό και μετά τα ξαναέβαλε στην σωστή τους θέση, με πολύ προσοχή και ευαισθησία. Πάντα άξια!

Αφήστε την κριτική σας:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *