Άννα

«
»Η Άννα είναι μια εξαιρετική massage therapist που ασχολείται με το μασάζ από το 2013.

Έχει εργαστεί ως μασέζ σε σπα και σε επιχειρήσεις παρέχοντας εταιρικό μασάζ (shiatsu chair massage) σε επαγγελματικούς χώρους. Από το 2015 ασχολείται και με το μασάζ κατ οίκον, εμπλουτίζοντας την εργασιακή της εμπειρία. Παράλληλα εμπλουτίζει τις γνώσεις τις συστηματικά μέσα από σεμινάρια όπως μασάζ προσώπου και κεφαλής, hot stones, antistress massage, αρχές αρωματοθεραπείας, λεμφικό μασάζ προσώπου από τη Wellness and Health Academy και από πέρυσι σπουδάζει ρεφλεξολογία.

Στην Άννα θα διακρίνει κάποιος μία πολύ ευγενική παρουσία με ευχάριστη προσωπικότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Το ειλικρινές ενδιαφέρον που την διακατέχει για παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών ευεξίας μέσω της τέχνης του μασάζ, είναι διακριτό μέσα από μία συνεδρία μαζί της. Αν χρειάζεστε λίγη ώρα χαλάρωσης και αποσυμφόρησης των μυών σας από την ένταση της καθημερινότητας κι από το στρες, δεν έχετε παρά να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μία συνεδρία μαζί της.

Ημερήσια Διαθεσιμότητα


Δείτε τη διαθεσιμότητα
όλων των Θεραπευτών

2 κριτικές

  1. Η κοπέλα είναι σπάνια εξαιρετική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ!!!,όταν τελειώσαμε και σηκώθηκα νόμιζα ότι βρίσκομαι σε άλλο σώμα. Συγχαρητήρια στην επιχείρηση σας! και περισσότερα συγχαρητήρια στην Άννα η οποία είναι άψογη στην δουλειά που κάνει!!

Αφήστε την κριτική σας:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *