Μπογδάν

«
»

Υπηρεσίες που προσφέρει :
  1. Μυοχαλαρωτικό (Σουηδικό)
  2. Ολιστικό
  3. Κυτταρίτιδας
  4. Βαθέως Ιστού

Πρόγραμμα Θεραπευτή Αξιολογήσεις πελατών

Εξοπλισμός :

Δεν διαθέτει

Εμπειρία :

έτη
Ο Μπογδάν είναι μια ευγενική ψυχή από τη γειτονική μας Ιταλία και ο πιο πρόσφατος θεραπευτής μας, τον οποίον είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε.

Πρόκειται για έναν πολύ θετικό και συμπαθή μασέρ. Σχετικά φρέσκος στον κόσμο του μασάζ, το ενδιαφέρον του για την ευεξία και το φυσικό άγγιγμα που διαθέτει, τον καθιστούν επαγγελματία στην τέχνη του.

Έχει ειδικευτεί στη μυοχαλαρωτική μάλαξη και στο μασάζ κυτταρίτιδας, ενώ αυτή την περίοδο κάνει την πρακτική του στο αθλητικό μασάζ. Ο τρόπος που προσεγγίζει μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι τόσο ιδιαίτερος που εγγυάται να σας απαλλάξει εξ’ ολοκλήρου από το στρες για όσο θα βρίσκεται μαζί σας.

Ο επαγγελματισμός, η φροντίδα και η ευγένεια αποτελούν μέρος των αρετών για τις οποίες σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα μία συνεδρία μαζί του.

Γλώσσες που μιλάει: Αγγλικά, Ιταλικά

Ημερήσια ΔιαθεσιμότηταΔείτε τη διαθεσιμότητα
όλων των Θεραπευτών

3 κριτικές

  1. Μια φίλη μου συνέστησε να δοκιμάσω το μυοχαλαρωτικό με τον Μπογδάν και είχε απόλυτο δίκιο. Είναι καταπληκτικός μασέρ και τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Να είσαι καλά!

  2. Προσωπικά βρήκα το μασάζ του άριστο… δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά ξέρω ότι ανακουφίστηκα απίστευτα. Βασικά κοιμήθηκα σαν πουλάκι προς το τέλος…
    Να είστε καλά.

Αφήστε την κριτική σας:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *