Απώλεια βάρους και μασάζ

«
»
απώλεια βάρους και μασάζ

Είχατε μια υπέροχη περίοδο διακοπών – απολαύσατε την οικογένεια και τους φίλους σας, τα δώρα ήταν θαυμάσια και όπως πάντα, το φαγητό ήταν σε αφθονία! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τώρα αντιμετωπίζετε έξτρα κιλά που θέλετε να ξεφορτωθείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Φυσικά, το πρώτο πράγμα στο μυαλό σας είναι να ξεκινήσετε δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής. Ξέρετε ότι το σωστό φαγητό και η άσκηση είναι δύο σίγουροι τρόποι για να αρχίσετε να χάνετε βάρος. Μπορείτε όμως να υποβοηθήσετε το σώμα σας να φτάσει ακόμα ευκολότερα στον στόχο, προσθέτοντας το θεραπευτικό μασάζ στο πρόγραμμά σας!

 

Οι επιστήμονες πλέον επιβεβαιώνουν ότι το μασάζ μπορεί να είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο στην μάχη για την απώλεια βάρους

Το μασάζ είναι γνωστό ότι μειώνει το άγχος και αυξάνει την κινητικότητα και την ανάκαμψη του σώματος όταν το παρακάνετε στο γυμναστήριο.

Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την παροχή θρεπτικών ουσιών στους μύες. Αφού εξασκηθούν οι μύες, πρέπει να τους παρασχεθούν ζωτικά θρεπτικά συστατικά, ώστε να μπορέσουν να αναρρώσουν και να ανοικοδομηθούν. Το μασάζ μεγιστοποιεί την παροχή αυτών των θρεπτικών ουσιών και του οξυγόνου μέσω της αυξημένης ροής του αίματος, η οποία βοηθά τους μύες να αναπτύσσονται και να καίγονται περισσότερες θερμίδες.

Το μασάζ βοηθάει επίσης στη διάσπαση του ουλώδους ιστού που δημιουργείται από τη βλάβη των μυών, γεγονός που βοηθά στην κυκλοφορία καθώς και στην κινητικότητα. Επίσης, το μασάζ βοηθάει να αποβάλλετε τις τοξίνες, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να επικεντρωθεί στις υγιεινές τροφές που τρώτε και όχι στις περιβαλλοντικές τοξίνες που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου και ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών.

Για όσους ακολουθούν ένα εξοντωτικό πρόγραμμα προπόνησης, το μασάζ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ευελιξία σας. Με την βοήθεια του μασάζ είναι λιγότερο πιθανό να βλάψετε τον εαυτό σας, πράγμα που σημαίνει πιο παραγωγικές και χωρίς πόνο ώρες στο γυμναστήριο που οδηγούν σε μεγαλύτερη καύση θερμίδων. Το μασάζ επίσης βοηθά στην μείωση του πόνου και στην χαλάρωση των μυών. Έτσι δεν θα χάνετε ημέρες από το γυμναστήριο και θα τηρείτε ευλαβικά την προπόνησή σας.

Είτε πρόκειται για απόφαση αλλαγής συνολικά του τρόπου ζωής σας, είτε για συντήρηση των ήδη κεκτημένων σας, προσθέστε το μασάζ στη ρουτίνα απώλειας βάρους και απολαύστε τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

 

Η απώλεια βάρους δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση

Ευτυχώς όμως, είναι απλό να ενσωματώσετε το μασάζ στον υγιεινό τρόπο ζωής που χτίζετε και να το κάνετε ένα τακτικό μέρος της καθημερινότητάς σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να μιλήσετε με τον θεραπευτή σας για να τον ενημερώσετε για τους στόχους απώλειας βάρους σας, τη ρουτίνα γυμναστικής και για να καθορίσετε πόσο συχνά θα κάνετε μασάζ. Μην εκπλαγείτε αν υπάρχουν περισσότερα είδη που συνιστώνται για σας στην αρχή – αυτό είναι φυσιολογικό και βοηθά τον μασέρ ή τη μασέζ σας να «γνωρίσει» το σώμα σας για να μπορέσει να σας φτιάξει το πρόγραμμα που θα ταιρίαζει αποκλειστικά στην περίπτωσή σας.

 

Το τακτικό μασάζ είναι εξίσου σημαντικό με την συστηματική άσκηση και την σωστή διατροφή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους. Στη Home Massage συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε το σωστό πλάνο για τακτικές tailor made θεραπείες μασάζ, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *