Προσώπου (Rejuvance)

«
»

Rejuvance (Ρεζουβάνς) σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση.

Στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, αποτυπώνεται η συναισθηματική του κατάσταση. Η χαρά, η λύπη, οι στενοχώριες και το στρες που βιώνει σε καθημερινή βάση, οι ψυχολογικοί πόνοι που μπορεί να έχει νιώσει στο παρελθόν. Όλες αυτές οι ενέργειες, αφήνουν στο πέρασμά τους σημάδια όπως ρυτίδες και παραμορφώσεις.

Το Rejuvance αποτελεί ένα φυσικό “λίφτινγκ” και για τα δύο φύλα, που συνδυάζει τεχνικές μάλαξης προσώπου και shiatsu. Αναζωογονεί το πρόσωπο και ανακουφίζει τους μύες της κεφαλής, του λαιμού και των ώμων από την ένταση και τα πρηξίματα, καθώς δουλεύει σε περισσότερους από 90 μύες.

Βελτιώνει τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Απελευθερώνει το συνδετικό ιστό, βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος και λεμφικού υγρού και καθώς αποβάλλει τις συσσωρευμένες τοξίνες, οξυγονώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο.

Έχει την ικανότητα να ηρεμεί το σώμα και το νου μας, δημιουργώντας βαθειά χαλάρωση και ευεξία στον αποδέκτη. Ανακουφίζει αποτελεσματικά από άγχος, ημικρανίες και πονοκεφάλους ενώ παράλληλα βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας.

Το ρεζουβάνς αποκαθιστά την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού και της επιδερμίδας και μπορεί να εξαφανίσει τη δυσκαμψία στους ώμους και στον αυχένα. Απαλύνει και λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους.

Είναι μια απολύτως ασφαλής τεχνική που εφαρμόζεται με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση ελαίων ή κρεμών.

Για να επιτευχθεί ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα με διάρκεια, συστήνεται η διεξαγωγή μιας ολοκληρωμένης θεραπείας τουλάχιστον 6 συνεδριών.

Ιδανικό για μια νύφη πριν το γάμο.

Θεραπευτές που το παρέχουν: