Δημήτρης

«

Ο Δημήτρης κατέχει πτυχίο bachelor of Science στην φυσικοθεραπεία από το University of Wales.

Με αφετηρία τον κλάδο της φυσικοθεραπείας, συνέχισε τη θεωρητική και πρακτική του μετεκπαίδευση σε εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης για το σώμα και το πρόσωπο. Στην πολυετή του εμπειρία μετράει αναρίθμητους δέκτες σε περισσότερες από 1000 ώρες μασάζ.

Η ενέργεια και η σύνδεση που αναπτύσσονται σε κάθε επαγγελματική του συνεδρία τον οδήγησαν στο επόμενο βήμα, αυτό της ολιστικής προσέγγισης. Ο άνθρωπος είναι σώμα, πνεύμα και νους και αυτό ο Δημήτρης το γνωρίζει καλά. Ο βελονισμός, η αρωματοθεραπεία και οι αρχές της κινέζικης ιατρικής που έχουν ενταχθεί στο φάσμα των γνώσεων του Δημήτρη τα τελευταία χρόνια, μπορούν να σας εγγυηθούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχοσωματικής ευεξίας.

Ο επαγγελματικός του εξοπλισμός, τα υλικά και τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας που δημιουργεί πάνω στις δικές σας ανάγκες, φέρνουν ποιοτικές υπηρεσίες σπα στο χώρο σας.

Ημερήσια Διαθεσιμότητα


Δείτε τη διαθεσιμότητα
όλων των Θεραπευτών

2 κριτικές

  1. Εξαιρετικός Θεραπευτής με θαυμάσια Ενέργεια , προσαρμόζει το πρόγραμμα στις ανάγκες σου και το αποτέλεσμα είναι ΜΑΓΙΚΟ!! Σε Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!

Αφήστε την κριτική σας:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *